Ajankohtaista

TI-TI NALLEN SYKSYN SUURI KONSERTTIKIERTUE 2017!

Suomen suosituin nalleperhe joulukonserttikiertueelle! Suuren suosion saavuttaneet Riitta ja Ti-Ti Nalle perheineen lähtee tulevana talvena kattavalle joulukonserttikiertueelle. Ympäri Suomen kiertävä kokoperheen musiikkiesitys vie tällä kertaa seikkailulle talviseen Hirsimetsään. – Mukana on aito laulava joulupukki! Esityksessä lapset pääsevät auttamaan Hirsimetsään eksynyttä

Ti-Ti Tuotanto Oy yhteistyöhön Central Line Entertainmentin kanssa – Nalleperhe tulee tekemään uusia aluevaltauksia

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen ohjelmatoimisto Central Line Entertainmentin kanssa. Suomen suurimpiin agentuureihin lukeutuva Central Line Enterment vastaa jatkossa Ti-Ti Nallen ja Riitta Korpelan kiertueista, konserteista sekä kaikista Ti-Ti Nallen esiintymisistä. Yhteistyön myötä Ti-Ti Nallen konsertit uudistuvat ja perinteisten

NALLETALON AUKIOLOAJAT KESÄLLÄ 2017!

      KESÄKAUDELLA AVOINNA JOKA PÄIVÄ! AVOINNA LA 10.6 – LA 12.8 KLO: 11-18!   Psst! Alakerran Kaffila on jälleen avoinna 10.6 alkaen joka päivä klo: 11-17!   LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Ti-Ti Nallen Järvi risteilyt kesällä 2017!

LÄHDE JÄNNITTÄVÄLLE JÄRVISEIKKAILULLE! Ti-Ti llä puntit tutisee kun tärinähousu odottaa innoissaan tulevaa kesää! Kesän 2017 uutuutena alkavat Ti-Ti Nallen Kyrösjärvi -risteilyt ihan oikealla laivalla! Tunnin mittaisella Nalletalon pihamaalta lähtevällä risteilyllä saadaan kokea hauskoja ja unohtumattomia hetkiä elämyksellisellä matkalla, sekä tietenkin

Lähde mukaan mallorcalle pitämään hauskaa nallejen kanssa!

Kesäkuussa 2017 teillä ihanilla faneilla on mahdollista päästä mukaan turvalliselle koko perheen matkalle Riitan ja Nallejen kanssa Mallorcalle! Mallorcan matkalla kuvataan myös uusi tallenne, mihin teidän on mahdollista päästä mukaan. Lisätietoja matkasta alla okevissa linkeissä! TULE MUKAAN PITÄMÄÄN HAUSKAA!  

Ti-Ti nalle tiedottaa!

Heippa ihanaiset nallefanit ja oikein riemukasta uutta vuotta 2017! Tämäkin vuosi tuo tuttuun tapaan tullessaan paljon hauskoja ja nallemaisia tapahtumia, konsertteja, esiintymisiä sekä tietenkin hauskaa puuhailua Ti-Ti Nallen omassa kodissa Ikaalisissa! Nalletalo on avoinna Tammi-, helmi- ja maaliskuussa joka lauantai

Ti-ti nallen talon aukioloajat alkuvuodesta!

Lunta sataa ja pakkanen kiristyy, mutta nallejen touhotus pysyy aina yhtä vauhdikkaana!     Tammikuussa Nalletalo on avoinna joka lauantai klo 12-17. Helmi-maaliskuussa Talo on avoinna joka lauantai, sekä viikoilla 8 & 9 ke-la klo 12-17!   Muutokset mahdollisia!  

Ti-Ti Nallen digitaalinen värityskirja!

Ti-Ti Nalle seikkailee nyt myös digitaalisen värityskirjan sivuilla. Tämä värityskirja on hauska ja turvallinen sovellus monipuolisine värityskuvineen. Mikäs sen rattoisampaa ajanvietettä, kuin väritellä suloisia nallekuvia mukaansatempaavan nallemusiikin soidessa taustalla! Ihanaisen nalleuutuuden saat ostettua kätevästi suoraan puhelimeesi Google Playsta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.celain.titivaritys tai Apple

Riitan ja nallejen esiintymiset 2017!

Päivitämme sivuillemme vuoden 2017 esiintymiset ja konserttikiertueet viimeistään alkuvuonna jatkuvasti niitä täydentäen, joten seuraathan sivujamme! Kts. etusivulta konsertit -osio , niin sieltä näet kaikki mahdolliset esiintymiset, konsertit, Riitta-päivät nalletalossa yms. tärkeät tapahtumat!

Ti-Ti Nalle tiedottaa

TI-TI NALLE tiedottaa   Uutuus DVD Ti-Ti Nalle- seikkailu: Nallet vauhdissa ilmestyi 14.10.2016 DVD:n traileri nyt katsottavissa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=Bij3F1XDb7M  !! Kylpylän majoituksen ostaneille: Nyt Rantasipi Ikaalisten kylpylän asiakkaille, jotka ostavat minkä tahansa majoituksen saavat sisäänpääsyliput Ti-Ti Nallen Taloon hintaan 9,5€ (sis.

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan.
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä?
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)

Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet