Ti-Ti Nallen Järvi risteilyt kesällä 2017!

LÄHDE JÄNNITTÄVÄLLE JÄRVISEIKKAILULLE!

Ti-Ti llä puntit tutisee kun tärinähousu odottaa innoissaan tulevaa kesää! Kesän 2017 uutuutena alkavat Ti-Ti Nallen Kyrösjärvi -risteilyt ihan oikealla laivalla!

Tunnin mittaisella Nalletalon pihamaalta lähtevällä risteilyllä saadaan kokea hauskoja ja unohtumattomia hetkiä elämyksellisellä matkalla, sekä tietenkin saadaan oppia oikeita vesistöilläliikkujan turvallisuus-oppeja. Ensimmäinen risteily starttaa juhlallisena päivänä juhannuksena, 24.6.2017!
Nimensä mukaan näillä Ti-Ti Nalle risteilyillä on aina mukana Nalle sekä ohjaaja ja mukaan mahtuu monta iloista seikkailuhenkistä kaveria! Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varmista paikkasi ja varaa kesän risteilyliput ennakkoon nettikaupastamme osoitteessa www.titikauppa.fi tai Ti-Ti Nallen Talon Puodista. Ennakkomyynti alkaa maaliskuussa 2017!

Oikein lämpimästi tervetuloa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan.
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä?
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)

Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet