Ti-Ti Tuotanto Oy yhteistyöhön Central Line Entertainmentin kanssa – Nalleperhe tulee tekemään uusia aluevaltauksia

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen ohjelmatoimisto Central Line Entertainmentin kanssa. Suomen suurimpiin agentuureihin lukeutuva Central Line Enterment vastaa jatkossa Ti-Ti Nallen ja Riitta Korpelan kiertueista, konserteista sekä kaikista Ti-Ti Nallen esiintymisistä. Yhteistyön myötä Ti-Ti Nallen konsertit uudistuvat ja perinteisten esiintymisien lisäksi nalleperhe tulee tekemään ihan uusia aluevaltauksia.

 

– Odotan innolla tätä yhteistyötä, joka mahdollistaa meille uudenlaisia tuotantoja ja monipuolisempia esiintymisiä. Jo nyt meillä on suunnitteilla ihan mieletön show tulevalle syksylle! kommentoi Riitta Korpela uutta yhteistyötä.

 

Ensi vuodelle Ti-Ti Tuotannolla on luvassa isoja uutisia, joista tiedotetaan lisää syksyllä. Ennen sitä Ti-Ti Nalle keikkailee keväällä normaalisti ja loppuvuodesta on myös luvassa iso konserttisalikiertue.

 

Vuodesta 1992 ohjelmatoimistoa johtaneen Petri Ekmanin luotsaaman Central Line Entertainmentin riveistä löytyy useita eturivin artisteja, kuten esimerkiksi Juha Tapio, Anna Puu, Lauri Tähkä, Erin ja Samuli Putro. Central Line Entertainmentilla on toimistot sekä Helsingissä että Tampereella.

 

Riitta Korpelan vuonna 1988 luoma Ti-Ti Nalle -hahmo lukeutuu Suomen suosituimpiin lastenhahmoihin, joka on valloittanut lasten sydämiä sukupolvesta toiseen. Ti-Ti Nalle -dvd:t ja -musiikkitallenteet ovat ylittäneet miljoonan kappaleen myynnin ja Ti-Ti Nallen You Tube -sisältöjä on katseltu yli 10 miljoonaa kertaa. Nallekonserttien salit myydään kerta toisensa jälkeen loppuun ja Ikaalisissa sijaitsevassa Ti-Ti Nallen talossa vierailee vuosittain yli 35 000 kävijää. Suosittu seikkailunähtävyys on avoinna lauantaisin ja koulujen loma-aikoina.

 

Ti-Ti Tuotannon kiertuetekniikasta vastaa jatkossa Lakeus Soundin Jyrki Keskinen.

 

http://titinalle.fi/

http://centralline.fi/

http://lakeussound.fi/

 

 

Lisätiedot:

Central Line Entertainment, Petri Ekman. 0400-866413, petri.ekman@centralline.fi

Ti-Ti Tuotanto, Riitta Korpela, 0400-633521, riitta@titinalle.fi

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan.
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä?
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)

Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet