Nalleperhe muuttaa kesäkuussa Lempäälään

Tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan viettävä Ti-Ti Nalleperhe muuttaa kesäkuussa Lempäälän Ideaparkkiin. Uusi yli tuhannen neliön Ti-Ti Nallen talo mahdollistaa entistä monimuotoisemman ja ympärivuotisen toiminnan.

Suomalaislapsia jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe viettävät tänä vuonna juhlavuottaan yli sata konserttia käsittävällä juhlakiertueella. Pitkän uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt Ti-Ti Nalleperhe on ollut läsnä suomalaislasten elämässä myös konserttien ja yhteisenä kohtaamispisteenä toimineen Ti-Ti Nallen talon kautta.

Käynnissä oleva juhlavuosi tuo Nalleperheen elämään myös muuton kun Ikaalisissa vuodesta 2001 toiminut Ti-Ti Nallen talo muuttaa kesäkuussa Lempäälän Ideaparkkiin. Nalleperheen uusi yli tuhannen neliön koti tulee mahdollistamaan entistä monimuotoisemman toiminnan. Parannusta on luvassa myös aukiolojen suhteen, jatkossa talo on auki ympäri vuoden. Myös liki kahdeksan miljoonaa vuosittaista kävijää vetävän Ideaparkin kehityssuunnitelmat tukevat hyvin Ti-Ti Nallen talon toimintaa. Ti-Ti Nallen talon lisäksi Ideaparkkiin on suunnitteilla uusi hotelli ja kylpylä. Ideaparkista onkin tarkoitus rakentaa houkutteleva matkailukohde lapsiperheille.

”Olen kovasti innoissani muutosta ja todella otettu, että minulle annettiin tällainen mahdollisuus kehittää Nalleperheen ideologiaa mielettömässä ympäristössä innokkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Sekä Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola että Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö ovat ottaneet meidät avosylin vastaan. Koen, että Ideapark on juuri sopiva paikka Nalleperheen tulevaksi kodiksi. Sinne on lapsiperheiden helppo tulla”, kommentoi Riitta tulevaa muuttoa.

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet