TI-TI NALLEN 20. SUURI KONSERTTIKIERTUE ALKAA LOKAKUUSSA

TI-TI NALLEN 20. SUURI KONSERTTIKIERTUE ALKAA LOKAKUUSSA

  • 20 konsertin ”Raketilla kuuhun!” -kiertue alkaa 2.10. Kuusankoskelta ja päättyy 10.12. Leville
  • Lipunmyynti konsertteihin on alkanut
  • Ti-Ti Nalle täytti juuri 30 vuotta

Riitta ja Ti-Ti Nallen perhe juhlivat juuri 30-vuotista yhteistä taivaltaan. Nyt juhlan kunniaksi on luvassa 20. suuri Ti-Ti Nalle -konserttikiertue ”Raketilla kuuhun!”, joka starttaa lokakuun alussa Kuusankoskelta. Kaikkiaan 20 konserttia sisältävä kiertue huipentuu Leville 10.12.

”Monia kilometrejä, kaupunkeja, jopa ulkomaan kuvaus- ja konserttimatkoja, on tuohon 30 vuoteen mahtunut. Pikkufanit ovat varttuneet ja perustaneet omia perheitään, joita on ollut kunnia tavata konserteissa. Nyt siellä äidit ja isät ovat oman pikkuisen kanssa nauttimassa meidän esiintymisistä”Riitta Korpela iloitsee.
Tulevaa konserttia varten on rakennettu lavalle raketti, jolla lähdetään mielikuvitusmatkalle pilvien päälle. Riitan ja nalleperheen kanssa tähtien ja Kuu-Ukon valtakuntaan on matkaamassa monia Hirsimetsän asukkaita. Riitta ja nallet ovat halittavissa konserttisalien auloissa esitysten jälkeen.

”En olisi uskonut, että Sibelius-Akatemian aikana 80-luvulla syntynyt 25-sentin virkattu Ti-Ti Nalle olisi näin pitkään vahvana kaverina vieressäni ja mahdollistaisi minulle tärkeän työn musiikin varhaiskasvatuksen ja lapsiperheiden parissa. Olen nöyrän kiitollinen, että saan edelleen tehdä tätä rakastamaani työtä”, Riitta liikuttuu.

Ti-Ti Nalle: Raketilla kuuhun! -musiikkiteatteriseikkailun konserttilippujen myynti alkaa Lippupisteessä ja Ticketmasterissa sekä Raahe-salin osalta osoitteessa ticket.raahe.fi torstaina 15.8. klo 9.00.

Ti-Ti Nalle: Raketilla kuuhun! -kiertue:

2.10. Kuusankoski, Kuusaasali

3.10. Lahti, Sibeliustalo

4.10. Porvoo, Tehdassali

5.10. Järvenpää, Sibelius-sali

7.10. Klaukkala, Monikkosali

11.10. Hämeenlinna, Verkatehdas

12.10. Salo, Urheilutalo

13.10. Lohja, Laurentius-sali

2.11. Seinäjoki, Seinäjoki Areena

6.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali

7.11. Imatra, Karelia-sali

8.11. Mikkeli, Mikaeli

11.11. Raahe, Raahesali

12.11. Ylivieska, Akustiikka

13.11. Kokkola, Snellman-sali

14.11. Vaasa, Vamia juhlasali

15.11. Rauma, Rauma-sali

8.12. Tornio, Lappia

9.12. Rovaniemi, Keltakankaan liikuntahalli

10.12. Levi, Summit

Konsertin kesto: 1h 15min, ei väliaikaa

Liput: 25e / kpl

Lipunmyynti:

www.lippu.fi

www.ticketmaster.fi

Raahesali: ticket.raahe.fi

Pressikuvat: https://titinalle.fi/ti-ti-tuotanto-oy/media/

www.titinalle.fi
https://www.facebook.com/titinalle.fi

@titinalle_official #titinalle

Lisätiedot:
TUOTANTO: Ti-Ti Tuotanto Oy – ProPromotion Oy – Hype

MANAGEMENT, OHJELMAMYYNTI:

Hype, Tommi Liimatainen, tommi@hypeproductions.fi

MARKKINOINTIVIESTINTÄ: ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Ti-Ti Nalle -perhe ja Riitta ovat viihdyttäneet kolme vuosikymmentä kiertueilla, konserteissa, televisiossa, levyillä ja dvd:illä sekä Ti-Ti Nallen Talossa ja Kodissa. Ti-Ti Nallen tallenteita, levyjä ja dvd:tä on myyty yli miljoona kappaletta. Kiertueilla vierailee vuosittain yleisöä keskimäärin 20 000. Kuluvana vuonna ilmestyivät Ti-Ti Nallen Suuri Satukirja sekä Ti-Ti Nallen Suuri Laulusatukirja, joihin kiteytyivät Ti-Ti Nallen 30-vuotinen historia.

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet