Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu Tampereelle!

Elokuussa 2022 starttaa aivan uusi, kaikenikäisille tarkoitettu musiikki- ja esiintymiskoulutoiminta.

Aloituspaikat ovat Laikussa, ihan Tampereen keskustassa, Norlandian päiväkoti Kunto, Härmälässä sekä Norlandian päiväkoti Voitto, Kaupissa iltatunteina. Toiminta laajentuu myös muihin kohteisiin.

  1. Varhaisiän musiikkileikkikoulutunnit eri ikäryhmille
  2. Luovaa tanssitoimintaa eri ikäryhmille
  3. Kuorotoimintaa eri ikäryhmille
  4. Esiintymiskoulutusta eri ikäryhmille

Tuntien sisällöt tarkentuvat kesäkuun aikana ja ilmoittautumisia otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä kesäkuun jälkeen.

Ti-Ti Nallen Musiikkileikkikoulussa käytetään Riitta Korpelan luomaa Ti-Ti Nallen musiikkipedagogiikkaa sekä tunneille erikseen sovellettavaa musiikin varhaiskasvatusta.

Opettajina Riitta Korpelan lisäksi alan ammattilaisia!

Toiminta on lukukausipainotteista eli syys- ja kevätlukukaudet.

Tule nauttimaan musiikin ja luovuuden maailmasta!

Tiedustelut Riitta Korpela (klo 9-18) 0400633521

riitta@titinalle.fi

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet