Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu

Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu tarjoaa koko perheille, unohtamatta ikäihmisiä monenlaisia sisältöjä musiikin varhaiskasvatuksen, eri tanssi- ja liikuntalajien, rytmiikan ja esiintymisten muodossa.

Kaikki ikäluokat saavat nyt heittäytyä kukin omalla tavallaan mielenkiintoiseen, positiiviseen ja hyviä arvoja kunnioittavaan maailmaan.

”On erittäin innostavaa päästä tekemään yhteistyötä Norlandia Päiväkotien kanssa, meidän arvomaailmat kulkevat vankasti käsi kädessä!”, sanoo Riitta Korpela.

”Musiikkipedagogiikka on tärkeä osa varhaiskasvatusta ja on upeaa päästä yhteistyöhön pitkän linjan musiikkipedagogi Riitta Korpelan ja Ti-Ti Nallen kanssa”, jatkaa Miia Kollin maajohtaja Norlandia Päiväkodit

Tätä hanketta on tukenut myös kulttuuri-ja opetusministeriö, joka liittyy osana Ti-Ti Nallen tulevaan Perhekulttuurikeskuksen toimintasuunnitelmaan. Opettajina toimivat alan ammattilaiset Riitta Korpelan lisäksi.

Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu

Kulttuuri- ja opetusministeriö on tukenut tätä hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Norlandia Päiväkotien kanssa.

Alkaa syksyllä 2022 viikolla 35/36 Tampereen alueella: Norlandian päiväkodeissa: Härmälän Kunto, Kaupin Voitto, Ideapark Norlandia sekä Kulttuuritalo Laikussa. 

Osoitetiedot:

Norlandia Kunto: Konttilukinkatu 3,33900 Tampere

Norlandia Voitto: Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Ideapark Norlandia: Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

Kulttuuritalo Laikku: Keskustori 4, 33100 Tampere

LUE LISÄÄ! (LUKUJÄRESTYS, TUNTIEN JA RYHMIEN TIEDOT)

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet