Uutuus! Ti-Ti Nalle Suuri Iltasatukirja

UTUUS! Ti-Ti Nalle Suuri Iltasatukirja nyt tilattavissa! Julkaisu 27.4.2020!
Kirja saatavilla halutessa Riitan ja Ti-Ti Nallen nimmareilla. Jos haluat nimmarit tietylle henkilölle mainitse tilausta tehdessäsi lisäosioon kenelle nimmarit osoitetaan.

Ti-Ti Nallen suuri Iltasatukirja

Ti-Ti Nallen musiikki ja laulut ovat vuosien saatoissa tuudittaneet monet pikkulapset päiväunille sekä iltaisin levollisesti unimaailmaan.
Nyt ilmestyvässä ”Ti-Ti Nallen suuressa Iltasatukirjassa” sekä lukijat että tarinoiden kuulijat pääsevät seikkailemaan mielikuvitusrikkaisiin, rauhoittaviin maailmoihin nalleperheen sekä Hirsimetsän muiden asukkaiden mukana. Kauniit, yksityiskohtaiset kokosivun piirrokset antavat myös moniulotteisen sisällön jokaiselle sadulle. Näistä uusista 15 iltasadusta löytyy varmasti jokaiselle oma unimaailma ilta toisensa jälkeen.
Mukavia lukuhetkiä!
-Riitta& Ti-Ti Nalle-

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet