Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu tarjoaa koko perheille, unohtamatta ikäihmisiä monenlaisia sisältöjä musiikin varhaiskasvatuksen, eri tanssi- ja liikuntalajien, rytmiikan ja esiintymisten muodossa.

Kaikki ikäluokat saavat nyt heittäytyä kukin omalla tavallaan mielenkiintoiseen, positiiviseen ja hyviä arvoja kunnioittavaan maailmaan.

”On erittäin innostavaa päästä tekemään yhteistyötä Norlandia Päiväkotien kanssa, meidän arvomaailmat kulkevat vankasti käsi kädessä!”, sanoo Riitta Korpela.

”Musiikkipedagogiikka on tärkeä osa varhaiskasvatusta ja on upeaa päästä yhteistyöhön pitkän linjan musiikkipedagogi Riitta Korpelan ja Ti-Ti Nallen kanssa”, jatkaa Miia Kollin maajohtaja Norlandia Päiväkodit

Tätä hanketta on tukenut myös kulttuuri-ja opetusministeriö, joka liittyy osana Ti-Ti Nallen tulevaan Perhekulttuurikeskuksen toimintasuunnitelmaan. Opettajina toimivat alan ammattilaiset Riitta Korpelan lisäksi.

Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulu

Kulttuuri- ja opetusministeriö on tukenut tätä hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Norlandia Päiväkotien kanssa.

Musiikki- ja esiintymiskoulu Tampereen alueella Norlandian päiväkodeissa: Härmälän Kunto, sekä Kaupin Voitto. Sastamalassa toimipaikkana on Norlandian päiväkoti Kieppi

Osoitetiedot:

Norlandia Kunto: Konttilukinkatu 3 33900 Tampere

Norlandia Voitto: Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Norlandia Kieppi: Nuupalankatu 21, 38210 Sastamala

Musiikkileikkikoulu:

Ti-Ri Vauvan Perhemuskari

Tau Nallen Muskari

Ti-Ti Nallen Muskari

Triolin tanssimuskari

Esiintymiskoulu:

Esiintymiskoulu alle yli -sekä alle 10-vuotiaat

Musiikki- ja esiintymiskoulussa käytetään Riitta Korpelan luomaa Ti-Ti Nallen varhaismusiikin pedagogiikkaa sekä

tunneille erikseen sovellettavaa musiikin varhaiskasvatusta eri muodoissa.

Ryhmissä myös Nallevierailut yllätyksinä!

Hinta/ lukukausi: 160,- -200,- (sisaralennus 10%)

Vauva- sisarusryhmä 230,- (yksi sisar)

Norlandia Päiväkotien lapset -10%

Kirjaamismaksu 10,-

Laskutusmaksu 5, -/ lasku

Muistutus- ja korkomaksujen laskutusmaksu 8,-   

Hinnat ovat per henkilö, myös ryhmäopetus, jos toisin ei ole mainittu. Sopimuskausi on lähtökotaisesti lukuvuoden eli syys- ja kevätlukukauden mittainen, paitsi kesken lukuvuotta ilmoittauduttaessa, jolloin lukukausimaksu sovelletaan oppilaan aloitusajan ja opintokauden välillä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut  riitta@titinalle.fi /0400633521, Riitta Korpela.

Kaikki musiikki- ja esiintymiskoulun paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lämpimästi tervetuloa musiikin maailmaan!

MUSKARI, TANSSIT, RYTMIIKKA, RUMPUTUNNIT JA ESIINTYMISKOULU

Ti-Ti Nallen luova musiikki- ja esiintymiskoulussa käytetään Riitta Korpelan luomaa Ti-Ti Nallen varhaismusiikin pedagogiikkaa sekä tunneille erikseen sovellettavaa musiikin varhaiskasvatusta eri muodoissa!

Nallet tekevät yllätysvierailuja teemojen mukaisesti!

Vauvaryhmä ja Perheryhmä

Tunneille osallistutaan vanhemman kanssa! Tehdään ja koetaan musiikkia yhdessä laulamalla, loruttelemalla, leikkimällä, liikkumalla, sylittelemällä, soittamalla ja kuuntelemalla. Lauletaan ja opetellaan uusia ja tuttuja lauluja arkeen ja juhlaan. Tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutussuhdetta ja sen kehitystä. Tavataan muita vauvoja/lapsia ja aikuisia. Vauvamuskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Muskarissa päästään kokemaan musiikin ilo ja koetaan positiivisia elämyksiä! 

3-4v

Muskarissa lauletaan tuttuja ja uusia lauluja. Opetellaan toimimaan ryhmässä yhdessä muiden lasten. Lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan, soitetaan ja kuunnellaan. Tutustutaan musiikkiin leikin ja ilon kautta! Totutellaan käymään tunneilla ilman omaa aikuista. Muskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, lapsi oppii muun muassa vuorovaikutustaitoja ja muskarilaulut auttavat myös arjen askareissa.

5-6v

Tunneille osallistutaan ilman omaa aikuista. Muskarissa kasvatetaan lapsen laulu- ja lorutteluvarastoa. Toimitaan ryhmässä ja opetellaan musiikin peruskäsitteitä leikin ja ilon kautta. Leikitään, kuunnellaan, liikutaan, soitetaan keho ja rytmisoittimia ja iloitaan musiikista yhdessä!

Esiintymiskoulu / opettaja Riitta Korpela

Alle 10v

Meistä ei tarvitse tulla esiintyviä taitelijoita vaan jokaisella on hyvä olla riittävän vahva itsetunto, varmuus siitä kuka on ja uskaltaa ilmaista mielipiteensä omalla tavallaan!

Uskaltaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on arvostaen kumminkin kaikkien mielipiteitä. On hyvä asia kun olemme erilaisia, sitä rikkaampaa meidän maailma on!

Musiikin avulla pystytään avartamaan omaa elämää, ajatusmaailmaa ja rohkeutta heittäytyä.

Tämän koulun avulla pääsee halutessaan esiintymään yksin ja yhdessä mutta olet tervetullut myös hakemaan vahvistusta omaan maailmaasi omilla ehdoilla!

Toimitusehdot

Musiikki