Rekrytointi

Ti-Ti Nallen Talo Oy työllistää monenlaisiin eri työtehtäviin reippaita ja iloisia, ahkeria työntekijöitä. Kesäisin Nalletalon sesonkiaikana, Talo työllistää hieman enemmän työntekijöitä kuin muina vuodenaikoina.

Tarjoamme työtä nallehahmona sekä kassahenkilönä hyvässä työyhteisössä. Työntekijöiltä odotamme aloitekykyä, joustavuutta, luotettavuutta sekä kykyä ja halua tulla toimeen asiakkaiden kanssa. Nallehahmoksi hakevilta edellytämme hyvää kuntoa. Liikunnallisuus katsotaan eduksi, kuten myös musikaalisuus sekä aiempi työ lasten parissa.

Nalletalo on auki ympäri vuoden ja haemme joukkoomme jatkuvasti uusia hyviä ihmisiä! Mikäli olet kiinnostunut työstä Ti-Ti Nallen Talolla, taikka Ti-Ti Tuotanto Oy:n puolella, ota rohkeasti yhteyttä!

Toimitusjohtaja
Riitta Korpela
0400 633521
riitta(at)titinalle.fi

Lähetä hakemuksesi

Nimi*

Ikä*

Osoite

Postinumero

ja -toimipaikka

Sähköposti*

Puhelin*

Kuka olet?

Mitä odotat työltä Ti-Ti Nallen Talossa?

Miksi juuri sinä sopisit töihin Ti-Ti Nallen Taloon?

Mitä annettavaa sinulla on Ti-Ti Nallen Taloon?

Mitkä ovat mielestäsi hyvän asiakaspalvelijan 4 tärkeintä ominaisuutta?

Vapaa sana ja lisätietoja:

Lataa CV (max. 2 MB)

Lataa kuva (max. 2 MB, jpeg, jpg, png, gif)

Please leave this field empty.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet