Varaa Talo omaan käyttöösi

JÄRJESTÄ SYNTYMÄPÄIVÄJUHLASI Ti-ti nallen talossa!

 

SYNTTÄRIPAKETTI TI-TI NALLEN TALOSSA

Tahdotko järjestää ikimuistoiset, onnistuneet, riemukkaat ja nallemaisen rytmikkäät synttärijuhlat? Tällaiset nallefanin unelma kekkerit on mahdollista järjestää ihan oikeassa Ti-Ti Nallen Talossa, ihan oikean Ti-Ti Nallen kanssa!

Pidetty synttäripakettimme sisältää:

  • 2h Ti-Ti Nallen Talossa 1-35 henkilölle, ammattitaitoisen ohjaajan sekä Nallen kanssa
  • Vapaan sisäänpääsyn Ti-Ti Nallen Taloon juhlapäivänä, Talon aukioloaikana (Ilmoitettava etukäteen!)
  • Syntymäpäivälahjan, -kortin ja julisteen syntymäpäiväsankarille Ti-Ti Nallelta
  • Ti-Ti Nallen fanikortit kaikille juhlavieraille
  • Mahdollisuuden ostaa Ti-Ti Tuotteita Ti-Ti Nallen Puodista
  • Alle 2-v veloituksetta

Räätälöidään yhdessä juuri Teille sopivanlainen synttärivierailu! Voitte valita minkä Nallen synttäreillenne haluatte, sekä vierailunne ajankohdan. Halutessanne voitte tilata Talon puolesta kahvituksen synttäreillenne. Voitte tuoda myös omat eväät juhliin.

Kysy lisää! talo@titinalle.fi tai puh. 040 5800073

 

RYHMÄVIERAILUT JUURI sinun ryhmällesi!

Tahdotko varata Ti-Ti Nallen Talon omaan käyttöösi, esimerkiksi päiväkotiryhmälle tai kerholle!

Tule viettämään koko porukalla hauska vierailu ammattitaitoisen ohjaajan sekä Nallen kanssa Ti-Ti Nallen Taloon! Luvassa on paljon hauskaa tekemistä, tanssia, laulua, leikkiä ja rytmittelyä juuri teidän ryhmällenne sopivalla tavalla, teille sopivana ajankohtana!

Tiedustele ja kysy lisää! talo@titinalle.fi tai puh. 040 5800073 

YRITYSTEN OMAT VIRKISTÄYTYMISPÄIVÄT – AIKUISILLE TAI KOKO PERHEELLE!

Uutuutena paljon kysytyt aikuisten omat virkistäytymispäivät nalletalossa.
Meillä on myös tarvittaessa oma luentotila kahvilan yhteydessä. Päivään voi sisältyä firman henkilökunnan omaa luentoa tai esim. tuokion Riitan kanssa; keskustelua, luentoa Ti-Ti-brandin takaa. Riitta ja Ti-Ti Nalle vietti 2014 vuonna jo 25-vuotisjuhlavuottaan! Vuosiin mahtuu melkoisesti pienen virkatun nallen kasvusta suurehkoksi työllistäjäksi.

Virkistäytymispäivä yrityksen perheille.
Mikä onkaan hauskempaa kuin viettää aikaa yhdessä perheen kanssa sopivassa sovussa töiden ja vapaa-ajan kanssa. Nalletalon koulutettu henkilökunta huolehtii perheen pienimmistä nalleperheen kanssa, jos aikuiset ovat esim. luennolla. Tervetuloa virkistäytymään yhdessä perheen kanssa!


 

Lisätiedot ja kyselyt:

Ti-Ti Nallen Talon toimisto
ma-pe 8.00-16.00
Puh. 040 580 0073
talo@titinalle.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet