Ti-Ti Tuotanto Oy

Ti-Ti Tuotanto Oy omistaa kaikki oikeudet Ti-Ti brandiin. Tuotanto järjestää jokavuotiset koko Suomen kattavat konserttikiertueet, esiintymiset, tuottaa tv-ohjelmat sekä vastaa että tuottaa kaiken tuotteisiin liittyvän. Ti-Ti Tuotannossa toimii kiireisimpinä aikoina noin 30 henkilöä. Toiminta alkoi vuonna 1989.

Ti-Ti Nallen Talo Oy vastaa Ti-Ti Nalle –perheen Elämystentalon toiminnasta ja sen henkilöstöstä. Työntekijöiden määrä ympärivuotisessa matkailukohteessa liikkuu 10-30 välillä. Riittaa pyydettiin Ikaalisiin nalleperhe mukanaan ja nyt Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Ti-Ri Vauva, Trioli, Äiti- ja Isänalle sekä Isovanhemmat ovat asuneet kauniissa keltaisessa hirsikodissaan Kyrösjärven rannalla, Ikaalisten Kylpylän alueella jo yli 10 vuotta. Toiminta alkoi vuonna 2001.


Ti-Ti Tuotanto Oy

PL 50
39501 Ikaalinen
Puh. 0400 698 817
ma-pe 8.00-16.00
tuotanto@titinalle.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet