Ti-Ti Nallen ja Riitan omavalintainen tuokio päiväkodin väelle 20 min

250,0 

Riitan ja Ti-Ti Nallen interaktiiviset tuokiot päiväkoteihin.

Osasto:

Kuvaus

Riitan ja Ti-Ti Nallen (tai haluamanne Nalle) noin 20 min pituinen tuokio yhdelle tai useammalle päiväkodille (max 5 päiväkotia) yhtä aikaa.

Tarinatuokio tuo lapsille opettavaisen, turvallisen ja mukavasti aktivoivan hetken Riitan ja nallen kanssa tai rauhoittumiseen päiväunille.

Tanssituokio antaa liikunnallista, pedagogista rytmiikkaa käyttäen myös omia kehon soittimia.

Jumppatuokio tuo iloa ja energisyyttä yhdessäolosta nauttien rytmikkään Ti-Ti Nallen musiikin kautta.

Laulu-leikkituokio tuottaa yhteisen musiikillisen ja liikunnallisen kokemuksen Riitan ja haluamanne nallen kanssa.

Tuokiot voi varata osaksi päiväkodin viikottaista toimintaa tai yksittäinen piristys päivään. Päiväkoti voi ostaa tarinatuokion kalenterin kautta itselleen sopivaan ajankohtaan.

20 min / 250,- sis. 24% alv. / päiväkoti.

Samanaikaisesti tuokiossa voi olla maksimissaan viisi päiväkotia yhtäaikaa.

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)
Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet