Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat -konsertti. To 27.10.2022 klo 18 Lahti, Sibeliustalo, Finlandia-klubi. LOPPUUNMYYTY.

Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat -konsertti. To 27.10.2022 klo 18 Lahti, Sibeliustalo, Finlandia-klubi. LOPPUUNMYYTY.

Nalletalossa on aikamoinen hyörinä jo heti aamusta! Isoisänalle juoksee yöpuvussaan, Ti-Ri Vauva tepsuttelee iso tutti suussaan ja yöpuku kainalossaan pitkin poikin taloa, Trioli tekee kärrynpyöriä… Mitä ihmettä tapahtuu Nallejen kodissa? Hirsimetsässä on juhlat! Tätä päivää on koko Hirsimetsän väki odottanut jo pitkään ja tänään se tapahtuu! Mutta mitä? Arvatkaapa, kuka nalleista tuhisee täydessä unessa omassa sängyssään, eikä ymmärrä, että olisi jo kiire vaihtaa juhla-asu päälle!

Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen juhlaan Hirsimetsässä! Mukana tuttuja metsän asukkaita mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut.

Tämä, aivan uudella käsikirjoituksella tehty konsertti kestää noin tunnin, jonka jälkeen Riitta ja Nallet tulevat salin aulaan tapaamaan perheitä. Riitta jakaa nimmareita, Nallet ovat halittavissa ja kuvattavissa! Konsertissa mukana Ti-Ti tuotteiden myynti.

Soveltuu kaikenikäisille! Konsertti on interaktiivinen, joten jokainen saa olla mukana niin paljon ja omalla tavallaan, kuinka haluaa!

Liput:

Lippu.fi

https://www.lippu.fi/event/ti-ti-nalle-hirsimetsaen-juhlat-konsertti-sibeliustalo-15142351/

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman sylissä.