Ti-Ti Nallen Perhefestarit Viikinsaaressa Tampereella 31.7.2022

Ti-Ti Nallen Perhefestarit Viikinsaaressa Tampereella 31.7.2022

Ihana koko perheen uusi festivaali Ti-Ti Nallen Perhefestarit järjestetään ensimmäisen kerran Viikinsaaressa sunnuntaina 31.7. klo 10-16. Ohjelmassa on mm. Ti-Ti Nallen Kesäkonsertti, Triolin tanssituokio, Äitinallen taideleiri, seikkailupolku, sirkustyöpaja, Apo Apponen-lasten esitys, Pörrö Possun jumppa ja paljon muuta kivaa. Tapahtumapaikkoina ovat kesäteatteri, tanssilava, luontopolku, uimaranta, jalkapallokenttä sekä saaren huikea luonto.

Ti-Ti Nallen Perhefestareille on saatavilla myös VIP-lippuja.VIP-laiva Silver Sky lähtee klo 10 Laukontorilta. VIP-laivalla pääset heti festaritunnelmaan. Laiva seilaa saareen n. 30 min. Laivalla ovat mukana Ti-Ti Nalle ja Riitta! VIP-lippulaisille on omat paikat ensimmäiseen Ti-Ti Nallen Kesäkonserttiin Viikinsaaressa.Tarkempi Ti-Ti Nallen perhefestarit-ohjelma julkaistaan toukokuun alkupuolella.

Hanki liput nyt, niin huippukiva päivä Viikinsaaressa on taattu!

Aika su 31.7. klo 10-16 Viikinsaaressa.Tarjoushintaiset liput myynnissä 31.5.2022 saakka.
Liput
32 €/kpl (norm. 36 €)
perhelippu 110€ (4 hlöä) (norm 126€)
Liput sisältävät laivamatkat.VIP-lippu 46€/kpl
VIP perhelippu 156€ ( 4 hlöä) VIP-laiva lähtee klo 10. Laivalla mukana Ti-Ti Nalle ja Riitta! VIP-lippulaisille on omat paikat ensimmäiseen Ti-Ti Nallen Kesäkonserttiin Viikinsaaressa.

Liput sisältävät edestakaiset laivamatkat. Laivat lähtevät tasatunnein klo 10 alkaen Laukontorilta. Viimeinen laiva tapahtumaan lähtee klo 14.Alle 1-vuotiaat veloituksetta

Liput myy Tiketti ja Viikinsaaren kesäteatterin lipunmyynti. p. 041 4772949

Tiketti.fi
https://www.tiketti.fi/ti-ti-nallen-perhefestarit-viikinsaaren-kesateatteri-tampere-lippuja/82028

Ti-Ti Nalleista lisää löydät osoitteesta www.titinalle.fi

Ti-Ti Nallen Perhefestarit  ”Pieni mutta tärkeä!”

Tapahtuman tuottaa Ti-Ti Tuotanto ja Viikinsaaren kesäteatteri

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä) Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä? (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)
Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet