Aukioloajat, hinnat ja Riitta päivät


KESÄ 2017:

 

KESÄKAUSI Nalletalolla 10.6.-12.8., Talo auki joka päivä klo: 11-18!

 

Riitta päivät ovat Nalletalolla seuraavasti:

  • la 17.6 Riitta päivä
  • la 24.6 Riitta myös Ti-Ti Nallen Järviristeilyllä mukana
  • ti 4.7  Riitta myös Ti-Ti Nallen Järviristeilyllä mukana
  • la 8.7 Kesäkonsertissa Maininkisalissa klo 15
  • pe 14.7 Riitta päivä
  • ke 19.7 Riitta päivä
  • la 22.7 Riitta myös Ti-Ti Nallen Järviristeilyllä mukana
  • la 29.7. Riitta myös Ti-Ti Nallen Järviristeilyllä mukana

Nalletalon Kaffila on auki myös joka päivä klo: 11-17!

 

Kesäkauden jälkeen Nalletalo avoinna joka lauantai! Infoamme syyslomista yms. Myöhemmin!

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Nalletalon ollessa auki, tapahtuu Talossa kaikenlaista jännittävää ja riemukasta! Koko nalleperhe on mukana leikkimässä, rytmittämässä, tanssimassa ja pitämässä hauskaa lasten kanssa, unohtamatta pehmoisia nallehaleja, joita kaikki nallet antavat lapsille! Talossa saavat aikuiset ja lapset leikkiä vapaasti, mutta Talo tarjoaa myös ammattitaitoisen ohjaajan sekä nallejen vetämiä toimintatuokioita, joihin kaikki saavat osallistua! Tahdotko esimerkiksi tulla mukaan tanssi- tai laululeikkituokioon! Entäpä vaikka Isänallen nikkarointituokioon, tai Isoäitinallen tarinatuokioon! Touhukas päivä kuluu mukavasti kaikenlaisten puuhailujen parissa. Talossa voit taiteilla, soittaa tai päästä itse esiintymään! Vain mielikuvitus on rajana tässä seikkailujen Talossa! Tule mukaan! Kts. mielenkiintoinen päiväohjelma sivuiltamme!

RANNEKKEIDEN HINNAT

1 päivän ranneke 14 €/ hlö Ryhmälippu 12 €/ hlö, kun seurueessa on vähintään 4 rannekkeesta maksavaa henkilöä 2 päivän ranneke 21 €/ hlö Alle 2-vuotiaat veloituksetta. Rannekkeet ovat voimassa koko päivän.

 

Voit varata Talon myös omaan käyttöösi! Katso lisätiedot täältä!

Nallejen kodista löytyy myös Ti-Ti Nallen Puoti, jossa voi tehdä nallemaisia ostoksia.

 

Järvi RISTEILYHINNAT:

Kesän 2017 uutuutena Ti-Ti Nalle ylpeänä esittelee Ti-Ti Nalle risteilyt Kyrösjärvellä! Lähde mukaan jännittävälle seikkailulle Kyrösjärvelle yhdessä Ti-Ti Nallen ja Ohjaajan kanssa! Risteilyllä nähdään kauniita maisemia, pidetään hauskaa ja opitaan tärkeitä vesistöllä liikkujan taitoja. Risteilylle lähdetään nalletalon etupihalta klo 14.30. Laivan lähtiessä klo 15, varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 14 Ti-Ti Nallen Talon puodista! Risteilyliput vaihdetaan omiin rannekkeisiin nalletalon puodissa. Raittaille ja vaunuille löytyy lukollinen paikka rannasta. Risteilyaikataulut ovat seuraavat:

La 24.6.2017 klo: 15-16

Ti 4.7.2017 klo: 15-16

Ti 11.7.2017 klo: 15-16

la 22.7.2017 klo: 15-16

sekä la 29.7.2017 klo: 15-16!

Lippuja voit ostaa 15€ kappalehintaan nettikaupastamme http://www.titikauppa.fi/category/48/risteilyliput

 

Kesäkonserttilippujen hinnat:

Ti-Ti Nallen osotetut kesäkonsertit jälleen Ikaalisissa! Tule mukaan kokemaan huikea konserttielämys yhdessä koko Nalleperheen kanssa! Konsertit ovat

La 8.7 sekä Su 30.7! Liput voit tilata helposti ennakkoon nettikaupastamme 20€ kappalehintaan osoitteesta http://www.titikauppa.fi/category/2/konserttiliput Tervetuloa!Alle 2-vuotiaat pääsevät konserttiin veloituksetta. Konserttilipulla saat 20% alennuksen nalletalon sisäänpääsystä 26.8.2017 asti.

Ti-Ti + Hotelli!

Tule viettämään aikaa nalletalolle ja varaa Cumuluksen yöpymisen yhteydessä  Ti-Ti Nallen Talon liput hintaan 9,50 (norm.14,-) Alle 2v. ilmaiseksi!

Booking.restel.f, puh.0200 48 144 (0,17 e/puh+0,81/min+pvm/mpm)

Nalletalolta saat myös kahden päivän rannekkeita!


 

MEDIALLE

Mikäli olet median edustaja ja saapumassa Ti-Ti Nallen Taloon työtehtävissä, otathan yhteyttä etukäteen markkinointipäällikköömme Asko Järveen: asko.jarvi@titinalle.fi/ 040 7456 130. Toimitathan skannatun kopion tai linkin jutustasi julkaisun jälkeen edellä mainittuun meiliosoitteeseen, kiitos yhteistyöstä! Ilman ennakkoon ilmoittautumista, pressikortilla ei valitettavasti myönnetä maksutonta sisäänpääsyä.

 

Päivitetty 10.6.2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Musiikki

Äitinallen kadonnut baskeri

Äitinalle oli metsässä etsimässä ideoita uutta maalaustaan varten, kun tuulenpuuska nappasi Äitinallen baskerin mukaansa. Voisitko sinä auttaa Äitinallea etsimään hänen baskerinsa. Voit myös värittää kuvan. (Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Äidin baskeri -tehtävä-page-001

Isänallen vasara

Voi Isänallea! Taas on vasara hukassa! Voisitko sinä auttaa Isänallea löytämään hänen tärkeän vasaransa? Voit myös värittää kuvan.
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta kuva, ratko tehtävä ja väritä)

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Puuhatehtävä: Isänallen vasara

Pikkunallejen syksyn lehdet

Pikkunallet ovat keränneet syksynlehtiä. He kuivattivat ne suuren kirjapinon alla, kahden paperin välissä ja kiinnittivät ne sitten paperille. Mutta kuinkas kävikään? Ti-Ri Vauva pääsi sotkemaan lehtikasan ja nyt ne ovat sikin sokin. Voisitko sinä auttaa pikkunalleja laskemaan lehdet ja värittämään ne syksyn kauniilla väreillä?
(Klikkaa kuva isommaksi, tulosta tehtävä, laske lehdet ja väritä)

Puuhatehtävä syksynlehdet

Puuhatehtävä syksynlehdet

 

 

TI-TI Nallen tarina

Ti-Ti Nalle on jo yli 25 vuotta ilahduttanut lapsiperheitä ympäri Suomen maan! Nallejen iässä se tarkoittaa noin 6 vuotta. Keväällä onkin edessä Ti-Ri Vauvan Synttärit konserttikiertue. Niin se aika rientää; eipä olisi uskonut aikoinaan, että saan tehdä ihanaa työtä lasten parissa Sibelius-Akatemian aikana syntyneen pikkunalleni kanssa vuodesta toiseen!! Kaunis kiitos siitä teille kaikki fanit!

Ti-Ti Nalle tarkoittaa kahta kahdeksasosanuottia ja rytmiltään se on ti-ti; siitä nallelle nimi, joka on kuulemma aikas monien pienten ensimmäinen sana! Tuntuu nöyrän kiitolliselta, että saan tehdä tätä rakastamaani työtä vuodesta toiseen lapsiperheiden kanssa ja samalla kokien suomalaisen lastenkulttuurin muutokset ja "uudet tuulet".

Ti-Ti Nalle oli nalleperheen ensimmäinen nalle ja sen jälkeen syntyivät muut nalleperheen jäsenet: Isoisänalle, Isoäitinalle, Äitinalle, Isänalle, Tau Nalle sekä Ti-Ri Vauva!Ti-Ti on tarmokas nalle, joka uteliaisuuttaan joutuu mitä mielenkiintoisempiin tapahtumiin. Ti-Ti Nalle on aloittanut jo esikoulun, minne myös välillä pikkusisko Tau Nalle pääsee tutustumaan.

Syksyllä 2013 syntyi nalleperheeseen uusi tyttönalle Trioli, joka sai syksyn 2013 ”Nalletalon arvoitus” –kiertueella loistavan vastaanoton. Nyt Trioli on päässyt jo keikoillekin mukaan ja on yhtä tärinöissä kuin muutkin nallet kierrellessään ympäri Suomea.

Ti-Ti Nallen herkkua on muuten hunajakaurapuuro, johon joskus voi lisätä pieniä, maukkaita käpyjä  :)!